CUM CUMPAR

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe instalsaniterm.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: – identificarea si alegerea produselor; – inregistrarea dvs. ca utilizator al instalsaniterm.ro; – efectuarea platii produselor.

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, ramburs/cash la livrare , costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa model@model.ro, in maximum 24 de ore.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.